• Voor 19:00 uur besteld, de volgende werkdag geleverd.
  • Garantie op alle producten.
  • Originele onderdelen voor elk gewenst merk en model.
  • Zeer uitgebreid assortiment

Betalen bij PhoneXperts

Veilig én snel betalen vinden wij bij PhoneXperts belangrijk. Kies daarom als klant zelf welke manier u het aangenaamst vindt. U heeft de keuze uit de volgende betalingsmogelijkheden:

Betalen met iDEAL

iDEAL is een gezamenlijk initiatief van Rabobank, ABN AMRO en ING Bank. Met iDEAL kunt u veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U betaalt in uw vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank.Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden en past u dezelfde hulpmiddelen toe als bij het internetbankieren:
  • Rabo Scanner bij Rabobank
  • SMS-Tan bij ING bank
  • E.dentifier bij ABN AMRO
  • Digipas bij SNS bank
  • Of u gebruikt de App

Hoe werkt iDEAL

Om uw bestelling te betalen, selecteert u iDEAL als betaalmethode. Vervolgens kiest u een bank en zal u de betaling klaar zien staan. U ondertekent met internetbankieren zoals u dat gewend bent bij uw eigen bank.Een betaling met iDEAL wordt direct afgeschreven. Wij ontvangen hiervan online een betalingsbevestiging zodat een snelle levering mogelijk is.OPMERKING: betalen met iDEAL is enkel van toepassing voor klanten met een Nederlandse bankrekening (kaart).

Betalen met Bancontact

Bancontact is het meest gebruikte betaalmiddel voor online betalingen in België. Bancontact is te vergelijken met het Nederlandse iDEAL en is tevens een snelle en veilige betalingsmethode voor de wekwinkelier.Alle klanten van de banken Belfius, BNP Paribas Fortis, ING, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank en Record Bank kunnen online betalen met Bancontact.OPMERKING: betalen met Bancontact is enkel van toepassing voor klanten met een Belgische bankrekening(kaart).

Betalen met Sofort of Giropay

Met Sofort Banking is het online betalen eenvoudiger dan ooit. U gebruikt hiervoor gewoon uw vertrouwde gegevens van internetbankieren en is geheel veilig.Het betalingsproces vindt in real-time plaats zodat uw bestelling, sneller dan bij een gewoonlijke bankoverschrijving, direct kan worden verwerkt.OPMERKING: betalen met Sofort is enkel van toepassing voor klanten met een Duitse bankrekening(kaart).

Betalen met Credit Card

U kunt betalen met Master Card en Visa Card. Alle credit card betalingen worden voor ons verwerkt door Multisafepay die voor u de betaling in een beveiligde omgeving afhandelt.
  • © Copyright 2022 — PhoneXperts
Een moment geduld aub..