• Voor 19:00 uur besteld, de volgende werkdag geleverd.
  • Garantie op alle producten.
  • Originele onderdelen voor elk gewenst merk en model.

De vernieuwde website van PhoneXperts is live!

Na hard werken is eindelijk onze vernieuwde website gelanceerd! Op onze vernieuwde website kun jij nu eenvoudiger dan ooit smartphone parts en diverse andere accessoires bestellen met de beste kwaliteit. PhoneXperts hecht een grote waarde aan kwaliteit, snelheid en servicegerichtheid. Deze kenmerken hebben wij laten terugkomen op onze vernieuwde website met verschillende handige nieuwe features, waaronder de uitgebreide productcatalogus, een uitgebreide productdetailpagina, een favorietenlijst en de extra aanbiedingen voor onze klanten per mail.

Een uitgebreide productcatalogus

Onze nieuwe uitgebreide productcatalogus is niet te missen. Door onze nieuwe productcatalogus kunt u eenvoudig filteren in merk en model. Zo maakt PhoneXperts het super eenvoudig om gericht op zoek te gaan naar alle gewenste producten op merk en model. Smartphone parts kopen kan eindelijk snel worden gedaan door onze nieuwe productcatalogus op de website.

Een uitgebreide productdetailpagina

Onze productdetailpagina van onze smartphone parts en accessoires is nu uitgebreid met aanvullende informatie over de producten. Wel dienen onze klanten een account aan te maken of in te loggen om de prijzen te kunnen inzien. Een account op PhoneXperts biedt toegang tot meer uitgebreide informatie over onze producten. Registeren kan hier.

Onze nieuwe favorietenlijst

Wilt u graag een part opslaan in een favorietenlijst? Dat is vanaf nu mogelijk! Bij elke product kunt u het product toevoegen via de favorieten-button aan uw favorietenlijstje. Zo kunt u later uw favorietenlijstje terugvinden en omzetten naar een bestelling.

Op de hoogte blijven per mail

PhoneXperts kenmerkt zich door concurrerende prijzen en wilt dit nog concurrerender maken door extra aanbiedingen en kortingen aan te bieden per mail. Hierdoor heeft PhoneXperts nu een extra feature toegevoegd om op de hoogte te blijven met scherpe deals, aanbiedingen, acties en nog veel meer.

Een product retourneren

Een product retourneren is nog nooit zo makkelijk geweest. Zodra je bent aangemeld en je hebt een order geplaatst, is het mogelijk om via de button ‘retour aanmelden’ een product te retourneren. Hier vind jij een overzicht met jouw gekochte producten en kun jij aanmelden welk product geretourneerd kan worden.

Een samenwerking met WebSentiment

Onze vernieuwde website is ontwikkeld door het full service internetbureau WebSentiment. Doordat WebSentiment vormgeving tot aan de ontwikkeling van de website in eigen hand heeft, hebben zij alle expertise en kennis in huis om een concept om te zetten naar een uniek eindproduct. Neem vooral ook een kijkje op hun website: www.websentiment.nl.
Op de hoogte blijven vanĀ 
AANBIEDINGEN, KORTING en NIEUWS?
Een moment geduld aub..